Handmatig wassen & vip behandeling.

Handmatig wassen.

Bent u toch bang om met uw speciale auto of oldtimer door de wasstraat te gaan. Dan wassen wij hem met alle plezier handmatig in onze wasboxen vanaf €25,-

Ook is het mogelijk om met uw bedrijfsbus langs te komen voor een handmatige wasbeurt. Bussen onder de 2,15m kunnen gewoon gebruikmaken van de wasstraat alles boven de 2,15m kunnen alleen handmatig gewassen worden vanaf €30,- en bakwagens vanaf €40,- Alléén op afspraak.

Naast auto's en bedrijfs bussen wassen wij ook campers en caravans op afspraak. wilt u meer weten dan kunt u het beste met ons contact opnemen.

Tijdens het wassen kunt u wachten in onze shop onder het genot van een gratis bakje koffie.

Stuart Carcare Vip behandeling.

Wilt u net iets meer dan een wasbeurt? kijk dan eens naar onze Stuart Carcare Vip behandelingen.

Met drie verschillende programma’s heeft u de mogelijkheid om alles uit handen te geven en het schoonmaken van uw auto aan de professionals van Stuart Carcare over te laten. Terwijl u geniet van een kopje koffie in onze shop, wordt uw auto geheel van binnen en buiten schoongemaakt en verzorgd.

Het is ook mogelijk om losse behandelingen toe te voegen aan uw vip behandeling. Denk hier bij aan een leer behandeling, kras verwijderen of vlekken verwijderen uit bekleding.

Wij staan graag voor u klaar!

Voor een Vip behandeling heeft het de voorkeur dat u vooraf een afspraak maakt, zodat wij zeker weten dat we tijd voor u hebben.
Een Vip behandeling duurt gemiddeld een uurtje.

Stuart Carcare Vip behandeling