Vrachtauto's & Trailers


vrachtwagen & Trailer
Een autolak/vrachtwagenlak onderscheidt zich voornamelijk in 2 soorten, 1 betreft een unilak en 2 betreft een metallic lak. De unilak is met name gevoelig voor UV stralen, strooizout en andere verkeersinvloeden hierdoor wordt deze lak snel dof en de glans is ver te zoeken of terwijl de lak is aan het verkrijten. De metallic lak die veelal nieuwere vrachtwagens hebben zijn met name gevoelig voorverkeersinvloeden wasslijtage, wasborstels, washandschoenen en wasstraten. Dit komt omdat vaak een metallic lak met een blanke lak laag op waterbasis is gespoten en zachter is dan een unilak. Door onze polijsttechniek en kennis krijgen wij deze vrachtwagens weer als nieuw. En kunnen wij ook zorgen voor een perfecte conservering doormiddel van een wax of coating met zelfs 3 jaar glans garantie.

Interieur vrachtwagen
Het interieur van uw vrachtwagen heeft veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide etens- of drinkwaren, rooklucht of hondenlucht. Zelfs onder de banken kan veel vuil liggen waar u geen weet van heeft. Wij hebben de juiste producten en kennis om het interieur van uw vrachtwagen weer in nieuwstaat te brengen of zelfs beter.

Vrachtwagen verkopen
Wij raden u altijd aan uw vrachtwagen te laten poetsen, aangezien wij ook voor autobedrijven werken, zien we hoe groot de winst is die het oplevert wanneer een vrachtwagen gepoetst is. Uw vrachtwagen krijgt meer waarde door hem te laten poetsen.

Vrachtwagen wassen
Het wassen van een vrachtwagen kost zoals u weet erg veel tijd als je het goed wilt doen. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een sopje en een borstel over de vrachtwagen.De zure regen, uitstoot van fabrieken en zon zijn een ware aanslag op uw lak . Regelmatig wassen van de vrachtwagen met de juist middelen is nodig om uw kostbare bezit te beschermen tegen het weer en het vuil.

Wilt u meer weten?

De voorkeur is (toch) persoonlijk langskomen met de Vrachtauto. Bovendien wel zo prettig en de moeite waard.
Zeker met betrekking tot uitleg, advies, demonstratie en/of offerte van diensten en producten. Tenslotte omdat elke schade en onderhoud weer anders is.
Een informatief belletje vooraf? Bereikbaar op 0481-454600 tot 17:00 uur.