Schade herstel & Kras herstel

Heeft u krassen of deuken?

Krassen en deuken op een auto zijn erg vervelend en storend . Of u nu lichte of diepe krassen grote of kleine deuken heeft.  Ze tasten de uitstraling van uw auto aan en kunnen elke dag een bron van ergernis vormen. Lichte schades zijn vaak nog wel zelf te herstellen met onze producten uit onze winkel of online bij www.autopoetsland.nl, maar diepe krassen of deuken herstellen of verwijderen is een vak apart. Wilt u schade verwijderen, dan kunt u het beste terecht bij een specialist. Stuart Carcare kan u vertrouwd,vakkundig en snel helpen.

Waarom is het verwijderen van schades zo belangrijk?

Niets is vervelender dan een kras of deuk op uw auto. Wanneer u diepe krassen laat zitten, kan dat op termijn ernstige gevolgen hebben voor de auto. Wanneer de lak laag zo ernstig is aangetast dat onderliggende lagen bloot liggen, kunnen weersomstandigheden en pekel op de weg er zelfs voor zorgen dat de auto begint te roesten. Oppervlakkige roest kan nog wel worden hersteld, maar diepe corrosie en roestplekken door diepe krassen of barsten in een deuk kunnen zich een weg onder de lak vinden. Een simpele schade kan daardoor uiteindelijk een hele auto vernielen.

Stuart Carcare beschikt over de juiste middelen en technieken om schades te verwijderen. Wij kunnen zowel lichte krassen verwijderen als diepe krassen herstellen. Een van deze methoden daarvoor is spot repair, waarbij we schade met een beperkte omvang repareren.

Wat zijn nu de kosten.

Helaas kunnen wij daar geen antwoord op geven. De kosten voor schade verwijderen verschillen sterk en zijn onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • Hoe diep of hoe groot is de schade.
  • Is de schade op 1 paneel of zit de schade over meerdere panelen?
  • Is er sprake van roest?
  • Moet de auto opnieuw worden gespoten?
  • Is spotrepair mogelijk.
  • Is uitdeuken zonder spuiten mogelijk.

Heeft u schade?

De voorkeur is (toch) persoonlijk langskomen met de auto. Bovendien wel zo prettig en de moeite waard.
Zeker met betrekking tot uitleg, advies, demonstratie en/of offerte van diensten en producten. Tenslotte omdat elke schade en onderhoud weer anders is.
Een informatief belletje vooraf? Bereikbaar op 0481-454600 tot 17:00 uur.