Koplamp & Glas herstel

 

 

Wat is koplampherstel?

Stuart carcare is dé specialist in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel.  

Bijna alle auto’s  zijn tegenwoordig voorzien van kunststof koplampen. Koplampen hebben veel te lijden door o.a  pekel, zonlicht, zure regen, steenslag, vogelpoep en zelfs de wasstraat. Bij veel koplampen verweerd hierdoor de UV-coating die erop zit, daardoor worden de koplampen dof en gaan ze minder licht doorlaten. Dit kan gevolgen hebben voor de apk, uw auto kan erop afgekeurd worden. In veel gevallen wordt u dan door autobedrijven aangeraden een nieuwe set lampen te laten monteren, dit is erg duur en (vrijwel altijd) overbodig. De oplossing is uw koplampen laten renoveren/herstellen door Stuart carcare, dit is vele malen goedkoper en na de behandeling lijken uw koplampen wel als nieuw!

Tijdens de renovatie wordt de originele verweerde laag verwijderd. Het kunststof koplampglas zal hierna helemaal dof zijn (denk aan matglas). Vervolgens worden de koplampen gepolijst om ze weer mooi helder te maken. Als dit gebeurt is, worden de koplampen grondig gecontroleerd of alles verdwenen is en als dit het geval is, worden de koplampen voorzien van een nieuwe beschermlaag/UV-coating.

Ook voor lichte krassen in uw koplampen of achterlichten kunt u terecht bij  Stuart carcare.

Voordelen van herstel:

  • Beter lichtbeeld
  • Geen problemen bij de APK
  • Nette uitstraling van uw auto
  • Veiliger rijden door beter zicht
  • Vele malen voordeliger dan nieuwe koplampen

Wanneer koplampen laten herstellen:

  • Bij doffe verweerde koplampen
  • Bij APK afkeur
  • Bij verkoop van uw auto
  • Als u weer een nette uitstraling wil.

Let op het geen wat uw koplampen dof  maakt zit in 99% van de gevallen aan de buitenzijde van uw koplampen. Veel klanten denken dat de aanslag aan de binnenzijde zit. Laat uw koplampen bij twijfel vrijblijvend door ons controleren.

 De Koplampen worden als nieuw hersteld en voorzien van een UV-werende ceramische coating. U kunt er op wachten, want het duurt 1 á 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden.

Koplampen opsturen.
Losse koplampen kunt u ook opsturen naar Stuart Carcare. Uw koplampen worden met zorg behandeld en worden als ze klaar zijn weer terug gestuurd. De betaling dient voldaan te zijn voor dat de koplampen terug gestuurd worden. De verzending is op eigen risico. Voor het retour zenden wordt €6,75 in rekening gebracht.

Achterlichten.
Voor achterlichten gelden dezelfde tarieven als voor de koplampen. Ook deze kunnen behandeld worden mochten ze verweerd of bekrast zijn.

Overige transparante kunstoffen.
De Stuart carcare bewerkt ook andere transparante kunststof producten. Denk hier bij aan caravanruiten, motor windschermen, bedrijfshalruiten, enz. alle transparant kunststof delen zijn  te behandelen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag, omdat dit vaak moeilijk van te voren te bepalen is.

Wilt u meer weten?

De voorkeur is (toch) persoonlijk langskomen met de auto. Bovendien wel zo prettig en de moeite waard.
Zeker met betrekking tot uitleg, advies, demonstratie en/of offerte van diensten en producten. Tenslotte omdat elke schade en onderhoud weer anders is.
Een informatief belletje vooraf? Bereikbaar op 0481-454600 tot 17:00 uur.

prijzen zijn ex. 21% btw en excl voorrijkosten.

Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden: