Boten & Jachten


Uw boot wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weers- en natuuromstandigheden. Zure regen en zon laten hun sporen na op de lak, de gelcoat, het (roestvast) staal, het leer en het vinyl. Het regelmatig en professioneel laten reinigen van uw (plezier)jacht is noodzakelijk om uw boot te beschermen tegen al deze invloeden. Naast het regelmatig wassen en reinigen van uw boot zal deze dus ook met enige regelmaat moeten worden gepolijst. Door alle natuurelementen en gebruik kan uw boot na verloop van tijd dof en ruw worden, waardoor deze erg kwetsbaar is voor vuil en vorst. Alleen in de was zetten heeft dan weinig zin. Door uw boot te polijsten verdwijnen kleine, oppervlakkige beschadigingen, wordt de gelcoat of laklaag weer glad. Als laatste beschermen en conserveren wij uw boot doormiddel van een wax laag of coating en is deze weer als nieuw

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk vertoeven op een schone boot!

Boot verkopen:

Wij raden u altijd aan uw jacht of boot te laten poetsen, aangezien wij ook voor jachtmakelaars werken, zien we hoe groot de winst is die het oplevert wanneer een jacht of boot gepoetst is.Bovendien zal er op een gepoetste boot sneller gereageerd worden, waardoor de boot ook sneller verkocht wordt.

Boot wassen

Het wassen van een boot kost zoals u weet erg veel tijd als je het goed wilt doen. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een sopje en een borstel over de boot.De zure regen, uitstoot van fabrieken en zon zijn een ware aanslag op uw lak en gelcoat. Regelmatig wassen van de boot met de juist middelen is nodig om uw kostbare bezit te beschermen tegen het weer en het vuil.

Wilt u meer weten?

De voorkeur is (toch) persoonlijk langskomen met de Boot. Bovendien wel zo prettig en de moeite waard.
Zeker met betrekking tot uitleg, advies, demonstratie en/of offerte van diensten en producten. Tenslotte omdat elke schade en onderhoud weer anders is.
Een informatief belletje vooraf? Bereikbaar op 0481-454600 tot 17:00 uur.