Een goedkoop busje huren doe je bij Autohopper Elst.

Ga je binnenkort verhuizen en heb je daar een geschikte verhuisbus voor nodig? Of ga je binnenkort een dag klussen? Bij Autohopper autoverhuur in Elst hebben wij een breed aanbod aan bussen met verschillende laadruimtes, zoals 3m³, 6m³, 11m³ en zelfs 20m³. Bus huren? Kom gezellig langs.

Goedkoop busje huren voor een dag kan bij Autohopper Elst!

Ga je verhuizen of moet je binnenkort de tuin aanpakken? Het huren van een bestelbusje hoeft niet duur te zijn; goedkoop een busje huren is iets wat we bij Autohopper Elst ontzettend belangrijk vinden. Zo kost het maar 64 per dag om in een bestelbus te rijden.

Bekijk ons aanbod van bussen

Veel personen vervoeren? Kom langs om een personenbus te huren!

Ga je met het voetbalteam om reis? Of ga je stappen met je vrienden? Het is bij Autohopper Elst om een 6 persoons busje, 8 persoons busje of zelfs een 9 persoons bus te huren. Personenbusje huren? Hop hop naar Autohopper Elst.

Zakelijke lease in Elst? Kom naar Autohopper Elst!

Bij Autohopper Elst zijn er verschillende zakelijke lease mogelijkheden. Ben jij op zoek naar een oplossing om de mobiliteit van je werknemers te verbeteren? Het zakelijke leasen van een auto hoeft niet duur te zijn. Op zoek naar de goedkoopste lease bus of bakwagen bij jou in de omgeving? Neem contact met ons op via 0481-454600 voor meer informatie.

Verhuisbusje huren? Vind hier jouw verhuiswagen!

Bij Autohopper Elst vind je verschillende verhuiswagens die geschikt zijn voor zwaar en licht transport. Wil jij een verhuisbus huren voor het vervoeren? Wij hebben verschillende verhuis bussen en bakwagens staan. De bakwagen is 20 m³ en is het meest geschikt voor grote ladingen.

Personenbus huren voor de vakantie?

Heb jij een busje nodig voor de vakantie? Kom dan langs bij Autohopper Elst. WIj hebben verschillende personenbusjes staan die groot genoeg zijn voor het hele gezin. Rij bijvoorbeeld weg in een 6 of een 9 persoons vakantie bus met genoeg ruimte voor alle gezinsleden en hun bagage. Wil jij vakantie busje huren voor de vakantie? Kom langs!

Veelgestelde vragen

Kan ik een bus huren met laadklep?

Ja! Bij ons is het mogelijk om een bakwagen te huren met een laadklep. Dat maakt het verhuizen natuurlijk een stuk makkelijker!

kan ik ook een rolstoel bus huren bij Autohopper Elst

Helaas hebben wij geen rolstoel bus om te verhuren.

Kan ik bij jullie een bestelauto huren?

Bij Autohopper Elst is het mogelijk om verschillende bestelauto’s te huren. Bekijk ons aanbod om te zien welke wij aanbieden.

Ik wil graag een VIP busje huren, kan dat bij jullie?

Ja! Neem contact met ons op om jouw VIP bus te reserveren.

Ik ga een dagje klussen, kan ik een klein busje huren?

Ja! Wij hebben verschillende kleine busjes om al jouw gereedschap in op te bergen. Bekijk ons aanbod en reserveer de gewenste grootte bus.

Wat kost een busje huren bij Autohopper Elst?

Dat kan van elkaar verschillen. Wij hebben verschillende busjes die jij kunt huren. Benieuwd naar welke? Bekijk dan ons aanbod!

Is het mogelijk om bij Autohopper Elst een auto te leasen zonder BKR?

Openingstijden ?

Maandag t/m vrijdag van 9.00u t/m 18.00u

Zaterdag Van 9.00u t/m 12,00u 

Zondag gesloten.

Uitgifte of inname buiten openingstijden, Alléén op afspraak en er kunnen kosten aan verbonden zijn.