Vind jouw goedkope huurauto bij Autohopper Elst!

Een auto huren is te duur? Nee joh! Niet bij Autohopper Autoverhuur Elst! Een compacte klasse, zoals een Kia Picanto of Peugeot 208 huur je al vanaf 44 per dag. Goedkope autoverhuur is iets wat wij erg belangrijk vinden. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om in een huurauto te rijden. Dus wil jij goedkoop auto huren? Bekijk ons aanbod!

Auto huren zonder kleine lettertjes bij Autohopper autoverhuur Elst!

Weekendje weg met de auto? Bij Autohopper houden we niet van addertjes onder het gras en gaan wij voor heldere voorwaarden en scherpe prijzen. Een goedkope huurauto vind je dan ook bij ons. Rij weg in compacte klasse, zoals een Kia Picanto, of huur een ruime station met genoeg ruimte voor het gezin. Wil jij een auto huren? Ga naar Autohopper Autoverhuur Elst.

Naast een auto huren, is het ook mogelijk verschillende bestelbussen en verhuiswagens te huren. Kom naar ons autoverhuur bedrijf en rij weg in een auto die bij je past.

Bekijk ons aanbod van huurauto’s

Goedkope Auto leasen in Elst? Kom naar Autohopper Elst!

Shortlease, zakelijke lease, of particuliere lease. Bij Autohopper Elst zijn er verschillende mogelijkheden. Ben jij op zoek naar een oplossing om de mobiliteit van je werknemers te verbeteren? Het zakelijk leasen van een auto hoeft niet duur te zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor goedkope lease zonder lang contract: shortlease. Shortlease kent verschillende voordelen: een maandelijks opzegbaar contract, geen BKR-registratie van toepassing en een leasecontract voor minder dan twee jaar. Ook voor particulieren is het mogelijk om goedkoop een auto te leasen in Elst. Op zoek naar de goedkoopste lease auto bij jou in de omgeving? Van een Kia Picanto tot aan een Renault Megane, wij hebben een geschikte auto.

Wil je een Auto huren voor een maand?

Wist je dat het goedkoper is om voor een langere periode een auto te huren dan wanneer je een aantal losse dagen kiest. Ga jij binnenkort met de auto voor een langere termijn op reis? Kies voor Autohopper autoverhuur in Elst en neem contact met ons op via 0481-454600 .

Wil je voor de vakantie een auto huren?

Ga jij binnenkort op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje of een ander Europees land? Huur een vakantieauto bij Autohopper in Elst! Het is bij ons mogelijk om een auto te huren om naar het buitenland te rijden.

Huur nu jouw huurauto voor de wintersport!

Ga jij deze winter de sneeuwpret opzoeken, maar is je eigen auto te klein? Huur voordelig een auto bij Autohopper autoverhuur in Elst. Ga met het hele gezin comfortabel in een ruime automaat, zoals de Kia Niro, naar Oostenrijk, Frankrijk of een ander winteroord. Daarnaast is het mogelijk om je auto te huren met winterbanden, zodat jij veilig door de bergen heen kan rijden.

Veelgestelde vragen

Kan ik een auto met trekhaak huren?

Natuurlijk! Bij ons kun je allerlei accessoires bijboeken, waaronder dakkoffers, winterbanden, kinderzitjes en meer.

Mag ik met een huurauto naar het buitenland?

Je mag een auto huren en naar het buitenland. In principe kun je naar alle West-Europese landen rijden die op de groene kaart staan.

Kan ik een auto huren met onbeperkte kilometers is Elst?

Nee, het is niet mogelijk om een auto te huren met onbeperkte kilometers. Per dag krijg je 100 vrije kilometers. Hierna betaal je extra per gereden kilometer. Dit kun je helaas niet verlagen of afkopen.

Hou oud moet ik zijn om een auto te huren?

Bij ons kan iedereen met een rijbewijs probleemloos een auto huren. Zelfs als je 19 jaar bent kun je een auto huren. Daarbij is het niet mogelijk om je eigen risico te verlagen als je jonger bent dan 21 jaar.

Kan ik bij Autohopper Elst een elektrische auto huren?

Ja! Dat kan! Wij hebben meerdere elektrische auto’s die beschikbaar zijn voor verhuur. Rij weg in prachtige Kia EV6 of kies voor de stijlvolle Hyundai Kona.

Mag ik ook met mijn pinpas een auto huren?

Je kan bij ons een auto huren zonder creditcard. We zien het liefst een pinpas.

Ik wil een auto huren zonder borg, is dit mogelijk?

Nee, bij ons moet altijd borg betaald worden. De borg staat gelijk aan je eigen risico en dit kan verlaagd worden. Hiervoor moet je wel ouder zijn dan 21 jaar.

Openingstijden ?

Maandag t/m vrijdag van 9.00u t/m 18.00u

Zaterdag Van 9.00u t/m 12,00u 

Zondag gesloten.

Uitgifte of inname buiten openingstijden, Alléén op afspraak en er kunnen kosten aan verbonden zijn.